Gigi Perch! Speelbomen

Gigi Perch! Speelbomen.
 
Wij maken op verzoek ook speelbomen voor kleine tot middel grote parkieten en papegaaien.
Dit is begonnen nadat we voor Gigi een leuke boom hadden gemaakt. Wij hadden voor Gigi een boom gemaakt met het idee dat deze ook mee zou kunnen naar het vakantie adres. Dat hield dus in dat hij makkelijk te vervoeren moest zijn. Wat de bomen die wij maken dus zo uniek maakt is dat ze volledig demonteerbaar en compact zijn. 
De bomen worden gemaakt van wilgenhout. Ze staan op een platau van MDF. Deze is afgelakt en heeft vier wieltjes. Er zitten twee RVS voerbakjes op en RVS oogjes in de takken waar u speelgoed aan kunt hangen. In overleg met u worden de afmetingen die u wenst bepaald. Ook bespreken we hoe u wilt dat de boom er ongeveer uit komt te zien. Hoeveel takken u wilt, enz. enz. enz. Naar gelang uw wensen word de prijs van de boom bepaald.
Ondanks dat de bomen volledig uit elkaar kunnen en erg compact zijn versturen wij ze liever niet per post. In overleg kunnen wij de boom bij u bezorgen of u kunt hem bij ons op halen.

Waneer u een Speelboom wilt bestellen kunt u dit doen via het contactformulier, WhatsApp of messenger op de facebook pagina van Gigi Perch! 

LET OP!!! Onze reactie op het door u ingezonden contactformulier kan in uw "ongewenste email/ spam" box  binnen komen.

Speelboom voorbeelden