Over Ons

De hobby Gigi Perch! is eigenlijk per toeval en door samenloop van omstandigheden ontstaan.

Het begon allemaal met een heel eenvoudig zitstokje wat we gemaakt hadden om Gigi, mijn aratinga weddellii mee te kunnen wegen en met een tafelstandaard om haar te kunnen trainen.

Omdat we die twee zitstokken steeds vaker gingen gebruiken kwam al snel het idee om één multifunctionele zitstok te maken.

Om er iets moois en aparts van te maken had ik bedacht om de zitstok te personaliseren met haar naam erin. En zo hadden we ineens een Gigi(omdat haar naam er in staat) zitstok.

 

We waren zo trots op dit resultaat dat er veel foto’s en filmpjes van online werden gezet. We kregen ontzettend veel leuke reacties en al snel vroegen andere vogelliefhebbers waar de vogelzitstok vandaan kwam. Toen ik vertelde dat dit zelf bedacht en gemaakt was kwamen de bestellingen binnen. Een naam verzinnen voor deze geweldige zitstok was dus niet zo heel moeilijk meer.

 

Dat was het begin van Gigi Perch!

Gepersonaliseerde vogel zitstokken welke nu in verschillende modellen te verkrijgen zijn.

 

​De Gigi Perch is een must have! Deze zitstok zorgt ervoor dat kromsnavels goed gewogen kunnen worden, lekker kunnen trainen en heerlijk kunnen chillen.

 

 

In Memory of Gigi  † 17-05-2021